CAT

Noticies - Última hora de RADOBELL GLOBAL2016.

LABORATORIOS ZAMBÓN i LABORATORIOS SALVAT.

RADOBELL GLOBAL ha estat recentment contractada per a la realització de treballs d'obra civil a LABORATORIOS ZAMBÓN i LABORATORIOS SALVAT, afegint-se així a d'altres dels nostres clients del sector (LABORATORIO ALDO UNIÓN, LABORATORIOS Dr. ESTEVE, etc.); i fent crèixer la nostra presència en treballs d'obra civil i manteniment d'empreses farmacèutiques.

 

 


2016.

RUTALIA - Red Industrial de Catalunya.

RADOBELL GLOBAL ha estat inclosa al portal de serveis RUTALIA, passant a formar part de la xarxa industrial de Catalunya, disposant així d'un nou mitjà de localització, així com d'informació relativa a la nostra empresa.

Ens podran trobar a l'apartat Sector Construcció i obra Pública.

 


2015.

Servei de Manteniment Oficial de LABORATORIOS DR. ESTEVE, S.A.

RADOBELL GLOBAL ha estat considerat com a Servei de Manteniment Oficial dels prestigiosos Laboratorios Dr. Esteve S.A., ubicats a l'Avinguda Mare de Déu 221 de Barcelona, així com a les seves instal·lacions de Martorelles, on habitualment i de forma continuada, oferim els nostres serveis d'obra civil.

 


2015.

Adaptació a la Llei de Protecció de Dades (LOPD)

RADOBELL GLOBAL, gràcies a un accord de col·laboració amb CONVERSIA, ha implantat els mitjans necesaris per l'estricte compliment de la Llei de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 LOPD), proporcionant així major seguretat als nostres clients i col·laboradors.

 

 

 


2014 - Novembre.

Nova Denominació: RADOBELL GLOBAL, S.L.

RADOBELL, com a conseqüència del seu constant procés de renovació, passa a denominar-se RADOBELL GLOBAL, continuant amb els mateixos recursos i serveis prestats des de sempre, i mantenint els mateixos nivells de qualitat i profesionalitat que ens han avalat des dels nostres inicis.

L'esmentada reestructuració de l'empresa suposa alguns canvis en l'accionariat d'aquesta, càrrecs directius, nou CIF, actualització del nostre logo, i millores diverses com a adaptació a la nova Llei de Protecció de Dades, implantació de noves tecnologies, etc..

 


2013 - Juliol.

RADOBELL finalitza la Primera Fase del Projecte ALDO UNIÓN.

RADOBELL conclou la primera fase del projecte de construcció de la futura seu del LABORATORI ALDO UNIÓN d'Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Aquestes obres s'han desenvolupat sense incidències, amb l'alta exigència i qualitat pròpia del nostre servei, i complint els terminis fixats a la planificació.

Gaudeix d'algunes fotos que permeten fer un seguiment visual de l'evolució del nostre project.

[ Veure Fotos ]


 


2012 - Juliol.

RADOBELL inaugura la seva nova Pàgina Web

Després de 5 anys amb la versió anterior, RADOBELL dóna un nou impuls a la seva imatge corporativa, renovant i presentant el seu nou projecte web.

Amb aquest nou format, a més d'un disseny més adient a la imatge i el moment actual de l'empresa; el visitant trobarà una major quantitat d'informació gràfica del nostre treball, cosa que els permetrà fer-se una idea més encertada de la nostra manera de plantejar les obres.

Finalment, comença a establir vincles d'apropament entre l'empresa i el client, iniciant la presència de RADOBELL a les xarxes socials.

 

 


2012 - Juny.

¡25 ANIVERSARI de RADOBELL!

Un treball ben fet, una constant voluntat de millora i una implicació en cadascún dels projectes que ens han confïat, té com a conseqüència que la nostra empresa hagi pogut mantenir-se al mercat i anar grandint en el tipus de projectes dels que ens hem responsabilitzat els nostres clients.

Ara, 25 anys després de la nostra constitució com a empresa; al moment en que cel·lebrem el nostre 25 ANIVERSARI, us volem dir... ¡¡¡¡GRÀCIES!!!! A tots els que heu dipositat la vostra confiança en el nostre treball.

Seguirem treballant per continuar fer-nos mereixedors d'aquesta confiança.

 

 


2012 - Març.

RADOBELL inicia la construcció de la nova planta d'ALDO UNIÓN.

RADOBELL ha estat l'adjudicatària de l'obra civil per a la construcció de la futura seu del LABORATORI ALDO UNIÓN d'Esplugues de Llobregat (Barcelona). Aquestes obres, que actualment es troben en fase d'execució, consisteixen en la construcció d'un magatzem automàtic i d'un edifici administratiu amb una capacitat de 16.000m2.

Gaudeix d'algunes fotos que permeten fer un seguiment visual de l'evolució del nostre project.

[ Veure Fotos ]